Spandoeken PVC Frontlit, Mesh of Blockout (dubbelzijdig)

Spandoeken zijn de meeste gebruikte vorm van openbare communicatie. Of het nu om een wielerkoers, een bedrijfsevenement, sportevent of een festival gaat, met een spandoek bent u steeds prominent aanwezig. Bovendien leent deze communicatiedrager zich tot tal van creatieve mogelijkheden om uw product of boodschap maximaal in de kijker te zetten naar een groot publiek.

De Blockout spandoeken zijn dikke vinyl spandoeken die dankzij een zwarte tussenlaag vrijwel geen licht doorlaten. Daardoor kunnen deze spandoeken aan beide kanten bedrukt worden. Als u de voorkant van het dubbelzijdig bedrukte spandoek bekijkt, dan kunt u de bedrukking aan de achterkant niet zien (zelfs niet bij fel zonlicht).

Een dubbelzijdig spandoek is ideaal voor in het oog springende reclame aan de weg of een gevelbanier. Ook een op maat gemaakt vrijstaand frame kunt u natuurlijk eenvoudig bij ons bestellen.

Onze spandoeken zijn gegarandeerd drie jaar kleurecht én water en UV-bestendig en kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden zoals tunnelzoom, zeilringen om de 30 of 50cm....

Spandoeken PVC Frontlit, Mesh of Blockout (dubbelzijdig)