Bierviltjes - Bierkaartjes

Bedrukte bierkaartjes en bierviltjes zijn uitermate geschikt voor allerlei feestelijke activiteiten. De unieke full color bierviltjes kunnen worden voorzien van een foto of afbeelding met uw eigen tekst.

De sterke kleuren zorgen voor voldoende aandacht. Erg leuk op tafel tijdens uw feest of evenement.
Van carnavalsvereniging, verjaardagen, vrijgezellenparty’s, geboorten tot en met huwelijken ….

Wist je dat bierviltjes een zeer geschikt promotiekanaal zijn? Een gemiddeld bierviltje wordt door meer mensen bekeken dan pakweg een flyer. Bovendien geraak je met bierkaartjes op plaatsen waar je anders moeilijker reclame kan maken. Flyers bijvoorbeeld zijn niet altijd welkom in horeca-zaken, maar bierviltjes delen ze daar maar al te graag uit.

De bierkaartjes worden gedrukt op het typische bierviltkarton. Ze zijn verkrijgbaar in cirkel of vierkant met afgeronde hoeken. Maar nu hebben we ook tal van andere vormen, gratis dubbelzijdig full colour bedrukt. Een eigentijdse vorm met uw gepersonaliseerde bedrukking zorgt voor een uitgesproken blikvanger! Ze worden steeds in full color gedrukt, enkelzijdig of dubbelzijdig. Kleine aantallen worden digitaal gedrukt, de grotere aantallen in offset.

Bierviltjes - Bierkaartjes