Strandstoelen

Strandstoelen zijn een geliefd promotiemiddel voor buitenevenementen, beurzen en bedrijfsfeesten voor ondernemingen uit allerlei branches. In de zomer zien we ligstoelen vaak op openbare sportevents, op de terrassen van cafés en festivals. Grote merken, bareigenaren en verenigingen laten ze met hun logo en huisstijlkleuren bedrukken om hun bekendheid te vergroten en onder de aandacht te komen. Op terrassen en in lounge-ruimtes in bedrijven zijn ze populaire zitgelegenheden met ontspanningsgarantie.

Laat uw ligstoelen in onze drukkerij bedrukken en profiteer van de volgende voordelen:

  • volvlaks 4/0 digitale kleurendruk met fotodrukkwaliteit
  • stralende kleuren met een geweldige lichtechtheid
  • al vanaf 1 stuks te bestellen, aantrekkelijke oplagekortingen
  • duurzame, stevige 310 g/m² polyester stof
  • reclamebedrukking op 30 graden wasbaar en eenvoudig te verwisselen, het nadrukken is altijd mogelijk
  • slechts 5 dagen productietijd
  • tot maximaal 110 kg draagkracht

Een vergelijking van onze modellen

In onze drukkerij kunt u kiezen uit drie verschillende modellen voor verschillende gebruikstoepassingen.

Classic

Het Classic-model is de meest verkochte reclameligstoel. Deze heeft de minste opslagruimte nodig, is zeer praktisch te bedienen en heeft een gering totaalgewicht. Het onbewerkte beukenhout is beschikbaar in blank of donkerbruin gebeitst. De rugleuning is in 3 standen verstelbaar, van een aangename zithouding tot aan een licht gebogen ligpositie.
Het bedrukkingsvlak biedt met 99 x 42 cm genoeg ruimte voor een goed zichtbaar beeld met logo.

Premium

Onze Premium ligstoel bestaat zoals het Classic Modell uit beukenhout. Echter, deze versie heeft meer stabiliteit en een bekerhouder in de rechter armleuning. Daarin passen probleemloos 330 ml bierflesjes, kleine energiedrankjes of longdrinkglazen. Het hout is gebeitst en zeer massief, wat in het gewicht merkbaar is. De extra brede armleuningen vergroten het ontspanningseffect enorm. De in twee standen verstelbare rugleuning met vergrendelingshulp is bijzonder eenvoudig te bedienen. Het massieve hout verhoogt het totale gewicht tot 4,5 kg.

Wij raden aan om de Classic en Premium stoel regelmatig van blanke beits te voorzien voor een langere levensduur van het beukenhout.

Light

Wilt u een lichte, houtvrij en weersbestendige strandstoel? Dan is ons Light-model de juiste keuze voor u. Deze is van aluminium en kan naar keuze met een zwart of zilveren onderstel besteld worden. Aluminium roest nicht, omdat het geen ijzerdeeltjes bevat. Daarom is de stoel optimaal geschikt voor gebruik op zeer vochtige plaatsen. Door de eenvoudige verwisseling van het bedrukte doek kan deze stoel voor langere tijd gebruikt worden. Het te bedrukken vlak is 110 x 40 cm.