STICKERS

Stickers printen we bijna altijd full color en we kunnen deze leveren in een groot aantal varianten: 3D stickers, stickers klein formaat, stickers groot formaat in monomeer, polymeer of one way vision, stickers op rol of vel, statische stickers, magneetstickers, autostickers, raamstickers, rally stickers, asvaltstickers, vloerstickers of muurstickers

Voor grootformaat stickers onderscheiden we verschillende materialen:

  • Monomeer (8 mnd garantie)
  • Polymeer (garantie 2-3 jaar of 4-5 jaar met laminaat)
  • One way vision (2-3 jaar garantie)


Monomeer vinyl stickers zijn vooral geschikt voor vlakke doeleinden, zoals borden die zowel binnen als buiten staan. Daarnaast zijn ze voordelig in de aanschaf.
Polymeer vinyl stickers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kennen een levensduur van meerdere jaren. Polymeer stickers worden vooral ingezet voor promotionele campagnes, zowel binnen als buiten. Zo zijn Polymeer stickers uiterst geschikt als autostickers en raamstickers.
One way vision stickers worden gebruikt om een afbeelding zichtbaar te maken aan de ene kant van het raam, waar aan de andere kant van het raam gewoon naar buiten gekeken kan worden. Deze raamstickers zijn voorzien van kleine ronde gaatjes en van de achterkant zwart bedrukt. Hierdoor wordt het zicht vanuit binnen 50%, van buiten is de afbeelding zichtbaar.

STICKERS